INDIVIDUALNA ZVOČNA MASAŽA S TIBETANSKIMI POSODAMI

Kaj je masaža s tibetanskimi pojočimi posodami

Masaža s tibetanskimi pojočimi posodami je metoda z močnimi zdravilnimi in sproščujočimi učinki. Vibracija posod vpliva na naše fizično telo, tako da deluje na izvorno frekvenco/vibracijo naših celic. To je vibracija s katero se rodimo in katera z leti zaradi tempa življenja upade. S tem upade naša življenjska energija. Vibracija posod jo uravnava in zvišuje, hkrati pa obnavlja in pomlajuje celice, razstruplja organizem in izboljšuje cirkulacijo krvi in limfe.

Zvok posod umirja um, naši možgani med masažo padejo v alfa stanje, to je izven telesno stanje, ki nas popelje do naše podzavesti. S tem se čistijo stare travme in vzorci iz podzavesti, zmanjšuje se stres, naš um se izklopi in pade v stanje globoke sprostitve.

Masaža deluje tudi na naše energetsko telo, tako da čisti in uravnava delovanje čaker, čisti naše energetske kanale ter s tem povečuje energetsko pretočnost telesa in dviguje zavest.

Kako poteka masaža

Masaža traja približno 60 minut v prijetno ogretem prostoru. Stranka leži na tleh na udobni podlagi, okoli telesa se položi več posod, na katere maser igra. Z glavno delovno posodo drsi po celem telesu in jo polaga na dele telesa, kjer je pretok energije oslabljen. Tako z direktnim kontaktom in vibracijo vpliva na fizično telo, hkrati pa zdravilni zvok vpliva na energetsko telo in omogoča globoko sprostitev uma in telesa.

Prispevek: 80€

Dodatne informacije in naročila preko emaila: shivani.dakini@gmail.com


ZVOČNE KOPELI S TIBETANSKIMI POSODAMI IN NEPALSKIM GONGOM

Zvočna kopel je skupinsko sproščanje ob vibracijah prazvokov gonga & posodic, ki nas povežejo z višjimi aspekti življenja. Intuitivno se vključijo tudi ostala glasbila – šamanski boben, ropotuljice, zvončki, dežne palice, itd., ki nas povežejo z zemljo in ostalimi elementi. Močne vibracije zvoka pomagajo sprostiti stres, ki se je nabral preko tedna, zrahljajo blokade in podpirajo samozdravljenje našega fizičnega, čustvenega in energetskega telesa.

Pred vsako zvočno kopeljo se sprostimo preko kratke vodene meditacije in se povežemo z določeno namero, ki je ustvarjena za ta dogodek. S tem pošljemo energijo v tisto smer, kjer trenutno potrebujemo pomoč, podporo, uvide,… ♥

Aktualne zvočne kopeli so objavljene med dogodki na moji Facebook strani.

 

Prispevek: 20€/osebo (cena velja za redne objavljene dogodke)

 

Na voljo smo tudi za privatne zvočne kopeli za zaključene skupine. Zvočna kopel za vašo skupino se lahko izvede na vašem domu, v kolikor imate ustrezen prostor. Sicer lahko prostor zagotovimo mi.

Običajno trajanje kopeli je 60 min do 90 min.

 

Prispevek za privatne zvočne kopeli:

  • 6 do 10 oseb: 25 € na osebo
  • 11 do 16 oseb: 20 € na osebo
  • 17 in več oseb: 15 € na osebo

*V primeru, da mi najamemo prostor, se doplača še cena najema prostora.