Aktualni dogodki in delavnice

3 - urna zvočna kopel

Vabljeni na globoko razvajanje in sproščanje na 3 URNI ZVOČNI KOPELI ❤
Dovolite, da vas zvočne frekvence tibetanskih posodic, nepalskega gonga, kristalnih posodic, šamanskega bobna in ostalih glasbil ponesejo v raziskovanje lastnih globin in neskončnosti vaše duše.

VEČ O ZVOČNI KOPELI
Zvočna kopel je sproščanje ob vibracijah prazvokov gonga in tibetanskih pojočih posodic in kristalnih skled, ki nas povežejo z višjimi aspekti življenja. Intuitivno se vključijo tudi ostala glasbila - šamanski boben, ropotuljica - ki nas povežejo z zemljo in našim trenutnim življenjem. Močne vibracije zvoka pomagajo sprostiti stres, ki se je nabral preko tedna, zrahljajo blokade in podpirajo samozdravljenje našega fizičnega, čustvenega in energetskega telesa.
Pred vsako zvočno kopeljo se bomo sprostili in se povezali s svojo namero za ta dogodek. Namen tega je, da pošljemo energijo v tisto smer, kjer trenutno potrebujemo pomoč, podporo, uvide,… ❤

Kje: Ljubljana (točno lokacijo prejmeš ob prijavi)

Prispevek: early bird 44€ (do vključno 17.1.2022), po tem datumu cena 50 €

Za prijavo piši na: shivani.dakini@gmail.com

V soboto 22.1. od 19h - 22h

Plačilo lahko izvedete tukaj.


Kakav obred

Kakav (Theobroma cacao) poznamo vsi kot glavno sestavino današnje čokolade. Latinsko ime pomeni Hrana bogov. Tradicija uporabe kakava ima izvor v centralni Ameriki. Od tam izvirajo tudi prvi zapisi ceremonialne uporabe kakava izpred 2000 let, iz ljudstva Olmec (ki so predhodniki Aztekov in Majev).

Tudi kakav spada med darove narave, ki nam lahko pomagajo pri zdravljenju, integraciji, prizemljitvi in sprejemanju tega življenja, sprejemanju sebe tukaj in sedaj. Da postanemo polno utelešeni v tem življenju in z veseljem stopamo po poti naše duše.

Kakav nudi globoko podporo za zdravljenje in balansiranje našega srčnega predela in pleksusa – srca in želodca – na vseh nivojih. Zelo močno podpre čiščenje vsega na čustvenem nivoju, kar nam ne služi več, da lahko stopimo v svojo polno moč, v polno povezavo med telesom, dušo in duhom.

Na našem druženju se bomo povezali s spiritom kakava – pripravili bomo ceremonialni kakav in ga skupaj spili. Sledil bo sklop vaj za povezovanje s samim seboj, s svojim telesom, s svojim življenjem.

Celoten proces pa bomo zaključili z sproščanjem ob zvočni kopeli – da še poglobimo povezavo, dovolimo da kakav in zvočne vibracije delajo skupaj in nas podprejo točno tam kjer potrebujemo.

Vabljeni na odkrivanje življenja s pomočjo spirita Kakava. V svet kakava vas popeljeta Darija in Urša.

Kje: Ljubljana (točno lokacijo prejmeš ob prijavi)

Prispevek: early bird 44€ (do vključno 22.1.2022), po tem datumu cena 50 €

Za prijavo piši na: shivani.dakini@gmail.com

V soboto 29.1. od 19h - 22h

Plačilo lahko izvedete tukaj.


Čutna in prebujena

5 tedensko spletno tantrično popotovanje za ženske

Te zanima kako odkriti in aktivirati skriti potencial ženskega telesa? Kako do več užitka in čutenja? Kako se povezati s svojo ženskostjo in svojim telesom, ter sprostiti blokade iz telesa, ki nam preprečujejo čutiti v polnosti?
Preko krajših predavanj in veliko praktičnih vaj, se bomo povezale s svojo ženskostjo, ozavestile svoje telo in osvetlile nekatere vzorce, ki nas omejujejo pri čutenju. Spoznale bomo nekaj praktičnih tehnik, s katerimi si lahko pomagamo tudi doma.
Delavnica bo potekala v obliki petih on-line srečanj v živo, vmes pa bo na voljo podpora v zaprti Facebook skupini. Poleg tega vsaka udeleženka dobi še eno individualno 1:1 on-line svetovanje.

Začnemo v nedeljo 6.2. ob 18h

Več informacij in prijava tukaj.