SOMATIC SEXOLOGY SEANSA ZA ŽENSKE

 

Si želiš več prisotnosti in čutenja v svojem telesu, imaš mogoče težave v spolnosti, se ti mogoče zdi, da potebuješ čisto preveč časa, da se ogreješ in ti manjka želje po spolnosti? Se morda soočaš s travmami, ki so posledica spolne zlorabe, imaš morda občutek da ne čutiš dovolj, in bi si enostavno želela odkriti kaj več?

 

Komu je seansa namenjena

  • Namenjena je vsem ženskam, ki se želijo ponovno povezati s svojim telesom in svojo yoni
  • Ženskam, ki želijo izboljšati odnos s svojim telesom
  • Ženskam, ki imajo težave s postavljanjem meja
  • Ženskam, ki ne vedo česa si želijo ali to težko izrazijo
  • Ženskam, ki želijo odkleniti svoj skriti potencial in čutiti več užitkov v spolnosti
  • Ženskam, ki med spolnim odnosom ne čutijo dovolj in bi rade izboljšale čutenje in bolj polno uživale v spolnosti
  • Ženskam, ki imajo težave z doživljanjem orgazmov med spolnim odnosom ali so jih celo nesposobne doživljati
  • Ženskam, ki imajo težave z bolečimi spolnimi odnosi
  • Ženskam, ki bi rade razrešile vzorce kot so sram, krivda in strah v zvezi s spolnostjo
  • Ženskam, ki so doživele kakršnokoli travmo ali zlorabo na področju spolnosti

 

Kako poteka

Seansa traja od 2 do 3 ure. Na začetku seanse je kratek pogovor, v katerem se določi namen obiska in cilje. Vsaka seansa je drugačna, saj je popolnoma prilagojena potrebam stranke in medsebojnem dogovoru. Seansa je lahko sestavljena iz vaj za čutenje in komunikacijo, različnih body-work tehnik kot so dearmouring, sexological body-work, Somatic Consent, dihalnih tehnik, ter različnih taoističnih in tantričnih tehnik, ki stranko počasi pripeljejo globlje do svojega bistva.

Po dogovoru je lahko del seanse tudi terapevtska čutna masaža celotnega telesa, med katero terapevtka pritiska posamezne energetske točke na telesu, ki pomagajo sprostiti energijo in jo pognati po telesu. Del masaže je lahko tudi yoni healing ali yoni dearmouring.

Celotna seansa in njen potek je stvar dogovora med terapevtko in stranko in se povsem prilagaja trenutnim potrebam. Stranka torej seanso vedno soustvarja in ima vedno glavno besedo pri poteku seanse, saj je najpomembneje, da se stranka počuti varno in se lahko sprosti in odpre.

Namen seanse je predvsem terapevtski, in nima nobene povezave z erotično masažo. Seansa na dolgi rok pomaga pri bolj polnem doživljanju spolnosti, intenzivnejšem čutenju in večji pretočnosti telesa. Prav tako pomaga pri spreminjanju vzorcev v telesu, ki so lahko posledica morebitnih travm, zlorab, sramu in strahu.

 

Kako deluje

Deluje preko čutnega, zavestnega dotika in dela s telesom. Cilj je stranko pripeljati iz velikokrat preveč aktivnega uma nazaj v telo, v čutenje in prisotnost. Preko čutne masaže in zavestnega dotika, se telo sprosti, stranka pa se počasi poveže s celim telesom in si dovoli čutiti. Preko yoni dearmouringa se aktivirajo točke znotraj yoni, kjer so zaradi raznih travm, nakopičenih vzorcev, sramu, itd., nastale blokade, ki preprečujejo čutenje in užitke. Velikokrat celo do te mere, da posamezni deli znotraj yoni postanejo boleči ali pa povsem otopeli in neobčutljivi. Z aktivacijo posameznih točk se te blokade počasi začnejo raztapljati, poveča se občutljivost, stranka počasi začne čutiti več užitka.

 

Zakaj je seansa tako učinkovita

Za razliko od pogovornih terapij ali energetskih zdravljenj, somatic sexology seansa zajema osebo bolj celostno. Ukvarja se namreč z umom, fizičnim telesom ter energetskim aspektom telesa. Vse travme in blokade, se namreč zapišejo v naše telo, v naš celični spomin in prav tako na energetski nivo telesa. Ker seansa vključuje vse tri elemente našega bitja, ter uporablja zavestni dotik, s tem aktiviramo in zdravimo tudi telesni nivo, napredek pa je lahko viden bistveno hitreje. Stranka se po somatic sexology seansah počuti sprejeto, ljubljeno in povezano s celim svojim bitjem.

 

Koliko seans je potrebnih

Število seans potrebnih za očiten napredek je povsem odvisno od posameznika, zato je število seans, ki so potrebne težko predvideti. Prva seansa je navadno spoznavna, saj stranka še ne ve točno kaj pričakovati in se težje povsem sprosti. Za začetek je priporočeno vsaj 3 - 5 seans, da je opazen napredek.

 

Prispevek za eno seanso: 200€

Prispevek za 5 seans: 930€

Prispevek za 10 seans: 1800€

Dodatne informacije in naročila preko emaila: shivani.dakini@gmail.com