SOMATIC SEXOLOGY SEANSA ZA MOŠKE

Komu je namenjena

  • Namenjena je vsem moškim, ki želijo poglobiti odnos do sebe in se ponovno povezati s svojim telesom in svojim lingamom.
  • Moškim, ki želijo poglobiti svoj odnos do spolnosti in čutenja
  • Moškim, ki imajo težave s prezgodnjim izlivom
  • Moškim, ki imajo težave z erekcijo
  • Moškim, ki med spolnim odnosom ne čutijo dovolj in imajo težave z doživljanjem vrhunca
  • Moškim, ki bi radi več življenske energije
  • Moškim, ki so doživeli kakršnokoli travmo ali zlorabo na področju spolnosti
  • Moškim, ki bi se radi naučili kako biti boljši ljubimec

Kako deluje

Deluje preko različnih somatskih vaj, ter čutnega, zavestnega dotika in aktiviranja spolne energije, ki se s pomočjo terapevtske seanse sčasoma lahko počasi dviguje iz spolnih organov do višjih energetskih centrov in lahko kasneje, z nekaj vaje in vztrajnosti, preplavi celo telo. Ker je spolna energija ena najmočnejših energij v vesolju, se človeško telo nanjo zelo hitro odzove, učinki seanse pa so kmalu opazni.

Preko čutne masaže celega telesa (v primeru da se zanjo odločiva) in zavestnega dotika, se telo sprosti, stranka pa se počasi poveže s celim telesom in si dovoli čutiti užitek. Po dogovoru se lahko aktivirajo točke na področju lingama, kjer se pri moških največkrat kopičijo blokade. Z aktivacijo posameznih točk se te blokade počasi začnejo raztapljati.

Kako poteka

Seansa traja približno dve uri. Na začetku seanse je vedno pogovor, v katerem se določi namen obiska in cilje. Vsaka seansa je drugačna, saj je prilagojena potrebam stranke in medsebojnem dogovoru. Po pogovoru lahko sledi nekaj kratkih vaj za čutenje in kasneje po dogovoru čutna masaža telesa, med katero terapevtka pritiska posamezne energetske točke na telesu (marma points), ki pomagajo sprostiti energijo in jo pognati po telesu. Pri zadnjem delu masaže se lahko aktivira spolna energija, s tem se tudi sproščajo blokade v področju spolnih organov, telo in spolni organi postanejo bolj pretočni, spolna energija pa se lahko širi po celem telesu. Namen seanse je predvsem terapevtski, ne gre za erotično masažo. Na dolgi rok seansa pomaga pri bolj polnem doživljanju spolnosti, boljši kontroli nad izlivi, večji ravni energije in boljšemu splošnemu počutju.

Zakaj je seansa tako učinkovita

Za razliko od pogovornih terapij ali energetskih zdravljenj, somatic sexology seansa zajema osebo bolj celostno. Ukvarja se namreč z umom, fizičnim telesom ter energetskim aspektom telesa. Vse travme in blokade, se namreč zapišejo v naše telo, v naš celični spomin in prav tako na energetski nivo telesa. Ker seansa vključuje vse tri elemente našega bitja, ter uporablja zavestni dotik, s tem aktiviramo in zdravimo tudi telesni nivo, napredek pa je lahko viden bistveno hitreje. Stranka se po somatic sexology seansah počuti sprejeto, ljubljeno in povezano s celim svojim bitjem.

Koliko seans je potrebnih

Število seans potrebnih za očiten napredek je povsem odvisno od posameznika. Prva seansa je navadno spoznavna, saj stranka še ne ve točno kaj pričakovati in se težje povsem sprosti. Za začetek je priporočeno vsaj 3 - 5 seans, da je opazen napredek.

Prispevek za eno seanso: 200€

Prispevek za 5 seans: 930€

Prispevek za 10 seans: 1800€

Dodatne informacije in naročila preko emaila: shivani.dakini@gmail.com