SOMATIC SEXOLOGY SEANSA ZA PARE

Komu je namenjena

  • Namenjena je vsem parom, ki želijo poglobiti medsebojni partnerski odnos in se povezati s  svojim partnerjem na čustvenem, telesnem in energetskem nivoju
  • Parom, ki želijo izboljšati svoje spolno življenje in ga spraviti na višji nivo
  • Parom, ki želijo več čutenja v spolnosti in vsakdanjem življenju s svojim partnerjem
  • Parom, ki želijo da njihovo ljubljenje traja več ur, ne samo nekaj minut
  • Parom, ki bi radi rešili težave v svojem spolnem življenju
  • Parom, ki bi se radi naučili tehnik yoni in/ali lingam masaže s svojim partnerjem
  • Parom, ki bi radi obudili ali popestrili svoje spolno življenje in ga doživljali bolj polno

Kako poteka

Na začetku seanse je vedno pogovor, v katerem se določi namen obiska in cilje. Vsaka seansa je prilagojena posebej za določen par, glede na njune potrebe in želje, zato nobena seansa ni enaka drugi. Navadno je seansa sestavljena iz kombinacije pogovora, vaj za čutenje sebe in partnerja, vaj za komunikacijo med partnerjema, različnih “body-work” tehnik, coachinga o zavestni spolnosti, in po želji učenja čutne tantrične masaže in zavestnega dotika. Partnerja vaje in dotik izvajata drug na drugem, jaz pa vse skupaj le vodim in usmerjam. Če se slučajno zgodi, da se kakšno vajo ali dotik pokaže na enem izmed partnerjev, je to le v primeru, da se s tem oba partnerja strinjata.

Pri seansi za pare je pomembno, da se oba partnerja počutita varno, in da nihče od partnerjev ne gre preko svojih meja. Zato vse vaje delamo počasi in zavestno, ter celotno seanso oblikujemo sproti, da skupaj ustvarjamo varen prostor, v katerem par lahko podprem in jima pomagam do globljega čutenja in povezovanja.

Seansa traja približno 1,5 ure. V primeru učenja tantrične masaže ali drugih zahtevnejših tehnik, pa seansa traja približno 2,5 ure.

Zakaj izbrati seanso za pare    

Za razliko od pogovornih terapij ali energetskih zdravljenj, somatic sexology seansa zajema osebo bolj celostno. Ukvarja se namreč z umom, fizičnim telesom ter energetskim aspektom telesa. Vse travme in blokade, se namreč zapišejo v naše telo, v naš celični spomin in prav tako na energetski nivo telesa. Ker seansa vključuje vse tri elemente našega bitja, ter uporablja zavestni dotik, s tem aktiviramo in zdravimo tudi telesni nivo, napredek pa je lahko viden bistveno hitreje. Stranka se po somatic sexology seansah počuti sprejeto, ljubljeno in povezano s celim svojim bitjem.

V partnerskem odnosu pa je spolnost pogosto tema o kateri se malo govori, ali pa je stvari težko skomunicirati in izraziti, saj tega enostavno nismo vajeni. Zato je v spolnem življenju lahko veliko nerazumevanja in s tem povezanih težav  in frustracij, ali pa partnerja enostavno ne vesta točno kaj si želita oz. tega ne znata ali ne upata izraziti. Ob podpori in vodenju terapevtke, ter informacijah, ki nam jih sicer nihče ne pove, lahko partnerja bistveno izboljšata in poglobita svoje spolno življenje, ter se povežeta na povsem drugačnem nivoju.

Koliko seans je potrebnih

Število seans potrebnih za očiten napredek je povsem odvisno od posameznega para. Prva seansa je navadno spoznavna, saj par še ne ve točno kaj pričakovati in potrebuje nekaj časa, da se povsem sprosti. Za začetek je priporočeno vsaj 3 - 5 seans, da je opazen napredek.

Prispevek za eno seanso (1,5 ure): 200€

Prispevek za 5 seans (1,5 ure): 950€

Prispevek za 10 seans (1,5 ure): 1850€

 

Prispevek za eno seanso (2,5 ure): 280€

Prispevek za 5 seanse (2,5 ure): 1330€

Prispevek za 10 seans (2,5 ure): 2600€

Dodatne informacije in naročila preko emaila: shivani.dakini@gmail.com