TERAPEVTSKE VRVI

Za mnoge nekoliko nenavadna oblika body-worka, ki vsekakor ni za vsakega. Uporaba vrvi in meditativnega zavestnega vezanja kot terapevtskega pripomočka, stranko popelje v polje globoke sprostitve, predaje, ter stika z lastnim telesom ter potlačenimi čustvi. Če veliko delaš mentalno, če težko spustiš kontrolo, se težko sprostiš, težko umiriš svoje misli in začutiš telo, če imaš težave z ansioznostjo, težko prideš v stik s čutenjem sebe in svojega telesa, ti ta oblika body-worka morda lahko pomaga.

Somatična izkušnja pri kateri vrvi delujejo kot podaljšek telesa. Osebe velikokrat opišejo občutek kot tesen objem, ki lahko umiri živčni sistem, umiri um, ter omogoča stranki intenzivnejše čutenje sebe in svojega telesa. Pri osebah, ki težko začutijo in ozavestijo svoje telo, jim nekoliko močnejša tehnika lahko pomaga pri tem. Pri osebah, ki jih lastna kontrola nad samim sabo in življenjem utruja in omejuje, ki imajo občutek da morajo vedno »za vse« poskrbeti, se tukaj odpre polje popolne predaje, saj končno lahko zavestno prepustijo kontrolo nekomu drugemu in dovolijo, da zanje poskrbi nekdo drug. Um se lahko končno izklopi, osebo velikokrat preplavi občutek globokega miru in sprostitve. Včasih se v tem polju lahko začnejo sproščati tudi potlačena čustva, zato lahko pride tudi do čustvenih reakcij.

Namen seanse NI seksualen in NI oblika spolne prakse, kljub temu da se lahko tekom seanse pojavijo tudi prijetni občutki in užitek. Seansa ni primerna za osebe s klinično dokazanimi psihološkimi motnjami in osebe, ki gredo čez težka obdobja v življenju in se trenutno ne počutijo psihično stabilne.

Prispevek za 1 seanso (cca 90 minut): 150€

Dodatne informacije in naročila preko emaila: shivani.dakini@gmail.com