GDPR

GDPR SOGLASJE ZA PREJEMANJE SPOROČIL

V skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov, ki prične veljati 25.5.2018 (http://eur-lex.europa.eu/legal-content/SL/TXT/?uri=OJ:L:2016:119:TOC) in ki jo je določila Evropska unija in je namenjena zaščiti vaše zasebnosti vas prosimo za soglasje. Podjetje Shivani, Urška Drabik s.p. uporablja vaše podatke, da vas lahko kontaktira preko emaila in pošilja e-novice z novostmi, akcijskimi ponudbami, nagradnimi igrami, izdelki in storitvami.

2.) MAILCHIMP: MailChimp uporabljamo kot našo platformo za pošiljanje sporočil. Informacije, ki jih beležimo, so: osebni podatki, ki jih vnesete v obrazec, podatek o tem, kdaj odprete naš email, podatek o tem, na katere povezave v emailu kliknete. Z oddajo tega obrazca se strinjate, da se podatki, ki ste jih podali v obrazcu, izvozijo v MailChimp za obdelavo skladno z njihovim Pravilnikom o zasebnosti (Privacy Policy: https://mailchimp.com/legal/privacy/) in Pogojih Poslovanja (Terms: https://mailchimp.com/legal/terms/). |

3.) ODJAVA: Kadarkoli se lahko odjavite od prejemanja sporočil, in sicer s klikom na povezavo "odjava"/"unsubscribe" v spodnjem delu kateregakoli emaila, ki ga prejmete od nas ALI pa nam odjavo sporočite na shivani.dakini@gmail.com. Ko se odjavite, bomo vse vaše osebne podatke iz baze izbrisali.