TANTRIČNA SEANSA ZA ŽENSKE

Komu je namenjena

  • Namenjena je vsem ženskam, ki želijo poglobiti odnos do sebe in se ponovno povezati s svojim telesom in svojo yoni.
  • Ženskam, ki želijo odkleniti svoj skriti potencial in čutiti več užitkov v spolnosti
  • Ženskam, ki med spolnim odnosom ne čutijo dovolj in bi rade povečale občutljivost znotraj yoni in bolj polno uživale v spolnosti
  • Ženskam, ki imajo težave z doživljanjem orgazmov med spolnim odnosom ali so jih celo nesposobne doživljati
  • Ženskam, ki čutijo sram in strah v zvezi s spolnostjo
  • Ženskam, ki so doživele kakršnokoli travmo ali zlorabo na področju spolnosti

Kako deluje

Deluje preko čutnega, zavestnega dotika in aktiviranja spolne energije stranke, ki se s pomočjo tantrične seanse lahko dvigne iz spolnih organov do srca in kasneje preplavi celo telo. Ker je spolna energija ena najmočnejših energij v vesolju, se človeško telo nanjo zelo hitro odzove, pozitivni učinki seanse pa so kmalu opazni.

Preko čutne masaže celega telesa in zavestnega dotika, se telo sprosti, stranka pa se počasi poveže s celim telesom in si dovoli čutiti užitke. Preko yoni masaže se aktivirajo točke znotraj yoni, kjer so zaradi raznih travm, nakopičenih vzorcev, sramu, itd., nastale blokade, ki preprečujejo čutenje in užitke. Velikokrat celo do te mere, da posamezni deli znotraj yoni postanejo povsem otopeli in neobčutljivi. Z aktivacijo posameznih točk se te blokade počasi začnejo raztapljati, poveča se občutljivost, stranka počasi začne čutiti več užitka.

Kako poteka

Seansa traja približno 2,5 do 3 ure. Na začetku seanse je kratek pogovor, v katerem se določi namen obiska in cilje. Vsaka seansa je drugačna, saj je prilagojena potrebam stranke in medsebojnem dogovoru. Po pogovoru lahko sledi nekaj kratkih vaj za čutenje in kasneje po dogovoru sledi čutna masaža celotnega telesa, med katero terapevtka pritiska posamezne energetske točke na telesu (marma points), ki pomagajo sprostiti energijo in jo pognati po telesu. Ko se telo dovolj sprosti in odpre, ter se ustvari varen prostor, po predhodnem dogovoru s stranko sledi yoni healing ali yoni masaža. Namen seanse je predvsem terapevtski, ne gre za erotično masažo. Seansa na dolgi rok pomaga pri bolj polnem doživljanju spolnosti, intenzivnejšem čutenju in večji pretočnosti telesa. Prav tako pomaga pri spreminjanju vzorcev v telesu, ki so lahko posledica morebitnih zlorab, sramu, strahu.

Zakaj je tantrična seansa tako učinkovita

Za razliko od psihoterapije ali energetskih zdravljenj, tantrična seansa zajema telo bolj celostno. Ukvarja se namreč z umom, fizičnim telesom ter energetskim aspektom telesa. Vse travme in blokade, se namreč zapišejo v naše telo, v naš celični spomin in prav tako na energetski nivo telesa. Ker tantrična seansa vključuje vse tri elemente našega bitja, ter uporablja zavestni dotik, je napredek lahko viden bistveno hitreje. Stranka se po tantričnih seansah počuti sprejeto, ljubljeno in povezano s celim svojim bitjem.

Koliko seans je potrebnih

Število seans potrebnih za očiten napredek je povsem odvisno od posameznika. Prva seansa je navadno spoznavna, saj stranka še ne ve točno kaj pričakovati in se težje povsem sprosti. Za začetek je priporočeno vsaj 3 - 5 seans, da je opazen napredek.

Prispevek za eno seanso: 200€

Prispevek za 5 seans: 900€

Dodatne informacije in naročila preko emaila: shivani.dakini@gmail.com