TANTRIČNA SEANSA ZA PARE

Komu je namenjena

  • Namenjena je vsem parom, ki želijo poglobiti medsebojni partnerski odnos in se povezati s  svojim partnerjem na čustvenem, telesnem in energetskem nivoju.
  • Parom, ki želijo več čutenja v spolnosti in vsakdanjem življenju s svojim partnerjem
  • Parom, ki želijo da njihovo ljubljenje traja več ur, ne samo nekaj minut
  • Parom, ki imajo težave v spolnem življenju
  • Parom, ki bi se radi naučili tehnik yoni in/ali lingam masaže s svojim partnerjem
  • Parom, ki bi radi obudili ali popestrili svoje spolno življenje in ga doživljali bolj polno

Kako poteka

Seansa traja približno 2 do 2,5 ure. Na začetku seanse je krajši pogovor, v katerem se določi namen obiska in cilje. Vsaka seansa je prilagojena posebej za določen par, glede na njune potrebe in želje, zato nobena seansa ni enaka drugi. Navadno je seansa sestavljena iz kombinacije pogovora, vaj za čutenje sebe in partnerja, vaj za komunikacijo med partnerjema, različnih “body-work” tehnik, zavestnega dotika in tantrične masaže. Pri seansi za pare je pomembno, da se oba partnerja počutita varno, in da nihče od partnerjev ne gre preko svojih meja. Zato vse vaje delamo počasi in zavestno, ter celotno seanso oblikujemo sproti, da skupaj ustvarjamo varen prostor, v katerem par lahko podprem in jima pomagam do globljega čutenja in povezovanja.

Zakaj je tantrična seansa tako učinkovita

Za razliko od psihoterapije ali energetskih zdravljenj, tantrična seansa zajema telo bolj celostno. Ukvarja se namreč z umom, fizičnim telesom ter energetskim aspektom telesa. Vse travme in blokade, se namreč zapišejo v naše telo, v naš celični spomin in prav tako na energetski nivo telesa. Ker tantrična seansa vključuje vse tri elemente našega bitja, ter uporablja zavestni dotik, je napredek lahko viden bistveno hitreje. Stranka se po tantričnih seansah počuti sprejeto, ljubljeno in povezano s celim svojim bitjem.

Koliko seans je potrebnih

Število seans potrebnih za očiten napredek je povsem odvisno od posameznega para. Prva seansa je navadno spoznavna, saj par še ne ve točno kaj pričakovati in potrebuje nekaj časa, da se povsem sprosti. Za začetek je priporočeno vsaj 3 - 5 seans, da je opazen napredek.

Prispevek za eno seanso: 280€

Prispevek za 3 seanse: 750€

Prispevek za 5 seans: 1250€

Dodatne informacije in naročila preko emaila: shivani.dakini@gmail.com