YONI JOGA

Yoni joga je vadba namenjena izključno ženskam. Vključuje elemente joge, tantre, plesa, vadbe z yoni jajčki, ter nekatere taoistične, šamanske in ostale tehnike namenjene podpori ženske energije.

Vadba je namenjena prebujanju ženske esence, ženske seksualne energije, njene moči, pretočnosti, njene mehkobe in čutnosti. Podpira žensko fluidnost in cikličnost in žensko ponovno poveže z njenim telesom, z njeno yoni in njeno maternico. S tem se počasi aktivira ženska naravna sposobnost čutenja in intuicije, njena telesna modrost, ki je prisotna v vsaki ženski.

Na vadbi se bomo najprej umirile skozi krajšo meditacijo, nato nežno razgibale in raztegnile telo, naredile sklop vaj za yoni in medenično dno, se povezale s svojo maternico in yoni skozi sklop vaj za negovanje ženske spolne energije in se na koncu umirile, včasih skozi meditacijo ali zvočno kopel, včasih se bomo sprostile skozi ples. Vadba se bo sproti oblikovala in prilagajala našemu počutju in naši cikličnosti. Ko bomo nekoliko okrepile svoje medenično dno, bomo v vadbo vključile tudi yoni jajčka.

Po vadbi si bomo vzele kratek čas za mini ženski krog, kjer se bomo lahko sproščeno pogovorile o občutkih med vadbo in po vadbi, o napredku, o morebitnih željah za naprej ali pa se bomo samo sprostile in po žensko razgibale jezike.

Vadbe bodo potekale 1x tedensko ob četrtkih od 19.30 – 21.00 v Kundalini yoga studiu na Litostrojski 4 v Ljubljani.

Yoni jajčka za začetek še ne potrebujete. Potrebujete svojo joga podlogo, stekleničko z vodo in dobro voljo. Oblecite se v udobna oblačila v katerih se lahko gibate.

 

Prispevek:

1 obisk…………………………………………..………………………………………………………….15€

mesečna karta (velja 1 mesec od dneva nakupa oz. 4 obiske)………………………..40€

tromesečna karta (velja 3 mesece od dneva nakupa)…………………………………..105€

5 obiskov (velja 3 mesece od dneva nakupa)…………………………………………………55€

10 obiskov (velja 6 mesecev od dneva nakupa)…………………………………………….105€

Prvi obisk je brezplačen.

 

Informacije in prijava na: shivani.dakini@gmail.com