Delavnica tantrične masaže
Kaj je namen tantrične masaže

S pomočjo tantrične masaže se naučimo, kako se popolnoma predati in sprejemati ter brezpogojno dajati. Pomaga nam odkriti globlje plasti svojega bitja, svojo ranljivost, s tem pa tudi svojo moč. Preko čutnega in zavestnega dotika, na ljubeč in nežen način pomagamo telesu ozavestiti in transformirati stare travme, rane in vzorce. Telo postane bolj pretočno, kar nam omogoča več čutenja ter doseganje višjih stanj zavesti.

V partnerskem odnosu, s pomočjo tantrične masaže, ustvarimo globoko srčno povezavo s svojim partnerjem, spoznamo nove razsežnosti čutenja svojega telesa in telesa svojega partnerja, in se naučimo globokega in zdravilnega raziskovanje sebe in partnerja.

Kdo vodi delavnico
Aleksander Lah je terapevt tantrične masaže in ima izkušnje iz prve roke o tantrični masaži in njenem delovanju, saj jo profesionalno izvaja že od leta 2015, z energijskim zdravljenjem in masažami pa se ukvarja že od leta 1995. Širi znanje o naravi izvorne kreativne energije, njenih zakonitostih ter vplivih na telo in duha. V praksi je ugotovil, da človek (v odnosu terapevt – stranka ali v partnerskem odnosu) veliko bolj napreduje v stanju uživanja, sproščenosti, voljnosti, zaupanja in topline.

Urša Drabik je učiteljica joge, tantrična Dakini in tantrična terapevtka. S svojimi tantričnimi seansami, kjer kombinira tantrično masažo in tantrično terapijo, pomaga moškim, ženskam in tudi parom, da odkrijejo svoj najgloblji potencial. Vodi tudi ženske delavnice in vadbo z yoni jajčki. Njena strast je raziskovanje zdravilnih potencialov zavestnega dotika in raziskovanje ženske energije, ki jo preko gibanja, plesa, čutenja, tudi vnaša v delavnico.

Komu je delavnica namenjena?
 • Delavnica je namenjena tako parom kot tudi posameznikom vseh starosti.
 • Vsem, ki si želijo izboljšati odnos do svojega telesa, vzpostaviti povezavo s svojim telesom in ga bolje čutiti.
 • Vsem, ki želijo izboljšati odnos s svojim partnerjem in se globoko povezati z njim.
 • Vsem, ki bi radi raziskali zdravilne učinke zavestnega dotika na telo in duha
 • Vsem, ki bi radi duhovno rasli in se razvijali sami ali s svojim partnerjem
Kaj se bomo na delavnici učili
 • tantra – nekaj teorije o zgodovini, filozofiji in osnovnih principih te duhovne znanosti,
 • o najmočnejši kreativni energiji, iz katere vsi izhajamo,
 • o ženskem in moškem principu,
 • različne načine tantrične masaže,
 • primeren psihofizični pristop do masaže,
 • praktične vaje za krepitev senzitivnosti in čutenja,
 • o zdravem postavljanju meja in spoštovanju le-teh pri sebi in drugih
 • zdravilnih učinki tantrične masaže na telo, čustva in um,
 • o zavestnem dotiku in njegovih učinkih na telo in duha
Mnenja udeležencev

"Aleksander in Urša sta tehnike masaže, spoznanja in učenja podelila na resnično profesionalen, spoštljiv in ljubezniv način. Delavnica mi jepoleg tehnike dala še prijeten občutek izpolnjenosti. Vendar ne samo kot samega sebe ampak tudi v smislu povezanosti z drugimi. Kot da smo vsi bili eno samo bitje, ki je dihalo v ritmu ustvarjanja. Ta močna energija, ki smo jo ustvarili, je bila prav prijetna in ustvarjalna. Kar čutila se je v prostoru. V bistvu je bila celotna delavnica tridnevna meditacija. In ravno to mi je bilo všeč — vse je teklo, bilo odprto in nabito z energijo."

Aleš

"Delavnica mi je dala ogromno novega zavedanja o svojem in partnerjevem telesu. Raziskovanje spolnosti in življenjske energije mi je tako postalo še bolj zanimivo. Zame je bilo najpomembnejše spoznanje, da se imam možnost osvoboditi čisto vseh posledic vsakršne zlorabe. Po delavnici sem bila kljub travmam iz preteklosti neverjetno sproščena in hvaležna. Ranljivost, ki sem se je dolga leta otepala, pa je začenjala dobivati čisto drugo dimenzijo. Postajati je začela moja moč."

Ema

Prispevek

Cena za prijave do 6. 12. 2019 : 299€ (na voljo le 10 vstopnic po tej ceni)

Cena za prijave do 10. 1. 2020 : 349€

Cena za prijave po 10. 1. 2020 : 399€

Cena za udeležence, ki so že bili na delavnici : 199€

 

Če se prijavita kot par, imata 5 % popust (popust ne velja na ceno 199 €).

 

Prijave sprejemamo do 17. 1. 2020, oziroma do zapolnitve mest.

 

Kje se lahko prijavim?

Za vse informacije in prijavo na delavnico piši na: aleksander@heartconnection.si