TANTRIČNE SEANSE

Tantra nas uči kako ljubiti in si dovoliti biti ljubljen, kako izkoristiti vse svoje potenciale, kako začutiti svoje telo in biti prisoten tukaj in zdaj. Kako videti in začutiti božansko iskrico v samem sebi in drugem. Kako si dovoliti odpreti vse svoje srite kotičke, vso svojo svetlobo in temo in jih sprejeti v celoti. Kako prebuditi svojo spolno energijo v polnosti in izkoristiti njen zdravilni potencial.

S pomočjo tantrične terapevtske masaže, ponovno vzpostavimo stik s svojim telesom, dovolimo si čutiti, biti ljubljeni in občudovani brez sramu in občutka krivde. Počasi se začnejo topiti negativni vzorci in blokade, ki so se z leti naložile v telesu in spolnih organih, zaradi katerih ne čutimo dovolj in postajamo vedno bolj otopeli. S pomočjo tantrične masaže postaja telo vedno bolj pretočno, čutenje postaja globlje in bolj intenzivno, spolna energija se lahko začne širiti po celem telesu, zaradi česar občutimo mnogo več užitka in sreče.


VTISI STRANK

Začutil sem napredek med včerajšnjo seanso. Nekaj premaknilo, sprostilo – nekaj se je dogajalo v telesu. Spolna energija se je aktivirala, a ni ostala v izvoru, očitno se je premikala višje, proti srcu in naprej v glavo, telo je malček »trepetalo«. Moj dih je bil usklajen s tvojim dihom, enako dolg globok vdih, pavza, globok izdih, pavza in ponovno v krogu. V teh trenutkih se čutil neko nevidno povezanost s teboj. Bilo mi je enostavno lepo. Nezavedno sem dopustil tvoji energiji, da se je še bolj pretakala v mene oz. bolje rečeno usmerjala mojo energijo.

M.

Hvala za današnjo seanso. Čutim, da je to, kar potrebujem. Mi je lepo in toplo pri srcu, sem miren in pomirjen. Prišel sem zelo vznemirjen, odšel pa umirjen. Vznemirjen zato, ker mi je um govoril, kaj delam!. Srce in telo pa mi je govorilo, da potrebujem ravno to. Pa sem poslušal svoje telo in srce. Še enkrat. Počasi moj ego postaja širok, odprt in prijazen do mene. Ne pa visok in ozek. Izkušnjo ženske roke, v varnem in nežnem okolju. Čutil sem tvojo milino, sprejetost, predanost in spoštovanje. Lepo mi je bilo. Šele sedaj se zavedam, kako sem to potreboval, kako mi je manjkalo. Dopustiti sprejemati.

A.